fredag 2. oktober 2009

Liten idrett som gir store gleder

Gjennom årene så har det vært mange venner og tidligere kolleager som har undret på hva slags fritidsaktivitet jeg har holdt på med.For meg så har innebandy alltid vært en idrett på lik linje med fotball og håndball , som jeg hadde mye glede av i ungdomsårene.Vi er fortsatt veldig små i forhold til fotball og til en viss grad mindre enn håndballen .Men jeg tror innebandy har en egenart , en opplevelse av deltakelse,fart,uforutsigbarhet som mange andre ballidretter ikke har. Derfor er det morsomt å lese dette. Jeg hadde gleden av dømme en del landskamper hvor Jidhe spilte og vi har vel ikke bare vært enige .Men når han beskriver beslutningen om å satse på innebandy som " sin beste idrettslige beslutning " , så har vi hvertfall en ting til felles ....... Og innrømmelsen av at VM gullet til Finland var rettferdig ...... den satt nok lang inne.Kan nok ikke ha vært særlig å være kaptein på det første svenske landslaget som taper en VM finale...... og vite at du ikke får muligheten til å revansjere.

Helgens tips .

Greåker - Bærums Verk - Møte mellom to lag som har to ulike innledninger på serien. Greåker har 17-16 i målforskjell på to kamper. BVIF har 8-8.Historisk sett skal dette være en enkel H .Men dette kan fort bli en av helgens "overraskelser".Hvis Wallenius holder samme nivå som mot Tunet sist søndag, så tror jeg faktisk at Greåker mister poeng her også.En tvilsom B :)

Sagene- Nidaros - alt annet enn tosifret hjemmeseier og en handlevogn full av poeng til Runar Snelling ( + en del av andre Sagene spillere) vil være en overraskelse.

Sarpsborg - Sveiva ..... Sarpsborg var ikke imponerende på hjemmekampene mot antatt svakere motstand i fjor og åpnet med uavgjort mot Nor 92 i år.Sveiva tok poeng mot Greåker forrige helg , men må nok stramme opp forsvarsspillet for å ta poeng her. Knepen H.

Harstad - Fjerdingby ......desverre for Harstad vil det ta noen runder før poengene kommer . De lider nok fortsatt under at de ikke får den samme sparringen før sesongstart som "søringan".Klar B .

Tunet - Nidaros......en helg som ender med mindre enn -20 vil være godkjent for Nidaros.

Sveiva - Tunet....... en tidlig test på hva sesong kan gi for Sveiva . Selv med en sterk borteseier mot Målløs på onsdag , så skal dette være en forholdsvis klar borteseier.

Akerselva - Holmlia.......Karin Hallberg ( tidligere Karlstad ) er klar for Holmlia . Og det bør være en klar forsterkning.Hvis de ønsker å holde kontakten med Tunet så må denne vinnes.IKA må vel sies å ha åpnet serien bra , men det blir vel bare nesten her også . Borteseier.

Grei - Målløs ...... egentlig en klar B , men jeg lurer på om ikke Målløs fort kan få seg en liten overraskelse. Grei med seier mot Slevik og et ok resultat borte mot Holmlia har ingenting å tape ..... Hjemmeseier med 1 mål ..... som sagt jeg liker underdogs :).

Trening i kveld , sosialt med damelaget, U19 samling lørdag/søndag ....... og sikkert en og annen kamp i løpet av helgen . Det blir en fiiin helg .... bare jeg slipper unna SingStar og dansematter i kveld ..... det får keepertrenern og Overlegen stå for .God Helg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar