mandag 5. oktober 2009

It just keep coming my way

... sier Arild Sundgot og kan ikke forstå at ballen til stadighet treffer armene hans og ender opp i mål .... i går skulle han jo bare bryste ballen i mål ..... men da synes det noe merkelig å være vendt bort fra målet med den delen av kroppen som angiveligvis skal brukes til å styre inn ballen ........ hvor mange dumme bortforklaringer skal mannen komme med...... enten så ljuger han og sier at ballen ikke var i nærheten av hånden ,ellers så var det en ren refleks ..... for neste gang skylde på han ikke kjente hvor ballen traff..... Komiske Arild!.

Ingen store overraskelser denne helgen .Sveiva holdt Sarpsborg til uavgjort . Fjerdingby vant i Harstad.BVIF fikk et hederlig tap i Tindlund ....... eller finnes det egentlig hederlige tap.0 poeng er 0 poeng uansett.Nidaros reiste hjem med 25-6 på to kamper .... jeg tippet -20. Og hva Tunet holdt på med de siste 40 min i går vet ikke jeg( dro hjem :) ) ..... men 1-0 etter syv sekunder, 2-0 etter tre minutter ,5-1 etter 9 minutter og 6-2 etter 20 minutter. Legg så til et utall 100% sjanser. Så har du et bilde av kampens første periode.Uansett, det var klasseforskjell.Jeg lurer på hvor lenge Nidaros klarer å holde oppe motivasjonen .

Ellers var det vel bare en "liten " skivebom .... Grei ser ikke ut til å ha vært i nærheten av å true Målløs.Slik går det når man liker "underdogs".Sveiva var aldri i stand til å true Tunet skikkelig og falt sammen i 3.perioden.Holmlia brukte de siste 20 til å knekke IKA .

Ellers gjør man seg jo litt tanker om hvordan innebandy skal utvikle seg videre.....og da må jeg si at dette har jeg problemer med å skjønne. Helt topp at innebandy vokser utenfor østlandsområdet .Men " muligheten til et fortjent opprykk" ? Fortjent ?????...... hva er det som er fortjent?Lye spiller i 2.div Kvinner i Rogaland sammen med 2 andre lag.I Hordaland er det 4 lag i 2.div. Sammen skal disse to kretsene spille 1.div Vest etter jul.To kretser ,6 lag ,70 seniorspillere(lisenser i 08-09)og så skal de spille i en eliteserie. Hvis Lye rykker opp , så er det igjen to lag i Rogaland .Hvem skal de spille mot?Møte hverandre 14 ganger for å få kamper annenhver helg fra oktober til mars ? Haaaaaallooooooo .... når det det på tide at noen setter ned foten.Når man bygger et hus , så begynner man ikke med taket ?
Og så må det tenkes i et langsiktig perspektiv ......langsiktig som i 5,10 og 15 år . Ikke et og to år av gangen.Fra et NM til et annet ,eller fra en kvalikk til en annen. Spørsmålet er vel også om landsdekkende serier gavner utviklingen av norsk innebandy.På herresiden kan det vel til nød forsvares,men jeg synes vel at det også der er ting som tyder på at en landsdekkende serie er uheldig.Her må man kanskje se på hvordan 1.div er bygd opp.Men på damesiden virker det fullstendig meningsløst å opprettholde en landsdekkende eliteserie.Her får man finne en løsning som alle kan leve med(og gir inspirasjon)og som gir grunnlag for vekst. For å fjerne et av tre lag i en serie kan vel neppe sies å være godt for utviklingen. Et ordtak fra øst ...fritt oversatt.... " gjør om - gjør rett". Kanskje på tide å vurdere en kursendring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar