fredag 9. april 2010

Magisk galskap i Varberg

Neste gang noen rister på hodet ,virker oppgitt, smiler lurt eller sagt på en annen måte stiller spørsmål tegn ved min sinnstillstand , så skal jeg unnlate å kommentere , bli fornærmet , sint eller forsvare meg ...... jeg vet at det er galskap å reise så langt for å se 3x20. ........ Men sluttspill i Sparbankshallen er noe helt annerledes..... Det er vel kort og godt magisk....... og for første gang på lenge savnet jeg innbandysirkuset:). Når man har stått i en fullsatt Sparbankshall og kjent på trykket og stemningen , så husker man det leeenge. Ikke minst være involverte å dette nivået:) ...... Jeg regner med at Sveiva sine unge lovende som satt i Sparbankshallen torsdagskveld i Warbergdrakter tenkte på hvordan det ville vært å spille :)....... Og tenk hvordan Warbergpublikummet hadde elsket Bult ,Eskilinen, Svensson og Kronberg :).....Ketil ville blitt konge i Varberg ...... eller kanskje Mossin :)?

Det sies at det er en del ting som man må gjøre før man dør ........... Å besøke Varberg er i seg selv ikke så altfor stort ........ Men å få oppleve stemningen i Sparbankshallen kan gjøres på fire ulike måter;

1.Som spiller
2.Som trener
3.Som dommer
4.Som publikummer

Må være helt fantastisk å entre en fullsatt hall og spille for er slikt publikum .........å trene et lag under slike forhold må være en drøm ....... dømme avgjørende kamper med et slikt trykk ,engasjement og med slike spillere er en av de ultimate utfordringene . Å overvære kamper fra tribunen gir alltid mersmak ......

Alt 1 må bli i et annet liv, men selv store gutter kan drømme :). Alt 2 er nok like fjernt som førstnevnte .... Men alt 3 fyller meg med stolhet og mange gode minner . Alt 4 blir aldri feil ......:).

Så to av fire kan jeg leve med :).

og kampen ...... vel laget som stod for mesteparten av underholdningen , skapte flest sjanser, spilte den "beste" innebandyen tapte.Laget som var mest effektive, mest defensive, mest kynisk og hadde den beste målvakten vant ...... Men det var litt merkelig å se Mika Kohonen ,Hannes Öhman ,Fredrik Holtz , alle offensive spillere i verdensklasse ,legge ned så mye jobb defensivt.Når de røde mistet ballen snudde de - løp hjem med 5 spillere og etablerte sin boks ved midtlinjen. Det funket :) og de vant .... Det beste laget vinner alltid.

Tiger er tilbake , og med beskjed ..... Men han var jo ferdig for ikke så altfor lenge siden .... Ikke langt mellom himmel og helvete.Fortsatt er det mange som setter likhetstegn mellom privatpersonen og utøveren.Ingen har problemer med å se feilene som har blitt begått. Men hva har det med golf å gjøre?Nei,privat er privat og golf er golf ..... og at noen kunne tro at mannen skulle bli en dårligere golfspillere etter skandalene. Det snakkes om comeback .....?????? Comeback , mannen har jo knapt vært borte ......Kommer tilbake som en angrende synder og like god golfspiller, med et brennende ønske om å vise verden hvem som er best ....... Og et langt mer interessant reklameobjekt.Tipper han kommer til å dra inn MINST like mye sponsorpenger som før.En underlig verden.

Kun få timer igjen til årets siste sluttspill . Skal bli spennende å se hva vi kan få ut at J15 i år. Det kjennes ut som det kan bli hva som helst ....... men en ting er helt sikkert - VI KOMMER TIL Å BLI VONDE Å MØTE . :)


Grønt , varmegrader , sol ....... tegn på at NM finalene nærmer seg eller som alle andre ville sagt våren er her.Og når solen skinner da trenger man vel ikke være så utrolig opprørt over en hundrelapp ......

Da gjenstår det egentlig bare å ønske alle en god helg og for min del håper jeg på et bra NM sluttspill og seier til Barca i El Classico.

God helg

3 kommentarer:

  1. Det ble en god helg det! :) Barca seier og finaleplass! Grattis! :)

    SvarSlett
  2. "Og med hånden på hjerte så må jeg si at skuffelsen over opptrinnet etter kampslutt sist søndag, påstander om juks og påvirkning av dommere var og er MYE større enn skuffelsen etter søndagens semifinaletap."
    Du kan da i det minste skrive sannheten på din egen blogg, og si at du faktisk påvirket dommerne og ga ett par hundrelpapper til dem under bordet!

    SvarSlett
  3. Artig med disse anonyme innleggene .....

    Mvh

    Den ærlige

    Rune a zouhar

    SvarSlett